VI ER RESPRESSO

Vores historie

Respresso er en dansk virksomhed med hovedsæde i Viborg.

Virksomheden blev stiftet med udgangspunkt i en fælles kærlighed for bæredygtighed og god kaffe. Vi har kombineret disse passioner med et samarbejde med WayCap – en italiensk producent af genanvendelige kaffekapsler – for at gøre kaffeverdenen grønnere én kapsel ad gangen.

Vores vision

Bæredygtighed og genanvendelighed bliver fortsat en vigtigere og mere betydningsfuld del af vores hverdag, og efter den store opmærksomhed, der har været på dette i de senere år, vil vi gerne sætte fokus på den negative indvirkning, engangskaffekapsler har på miljøet.

Ifølge en undersøgelse udført af Halo bliver der produceret ca. 39.000 kaffekapsler på verdensplan hvert minut, og 29.000 af disse ender på lossepladserne. Det svarer til, at der hvert år produceres 20 milliarder kaffekapsler, hvoraf 15 milliarder ender i naturen.

Og det vil vi gøre noget ved

Med en af vores genanvendelige kaffekapsler behøver du ikke længere købe bionedbrydelige kapsler eller engangskapsler i plast/aluminium i butikkerne. Når disse produceres, udledes der CO2, og der opstår en masse spild og affald – ved at undgå det, er du med til at gøre noget godt for miljøet og de kommende generationer. Har du nogensinde forestillet dig, at en god kop kaffe kan være med til at forbedre levestandarderne for alle mennesker?

Vores kaffekapsler i rustfrit stål kan bruges et ubegrænset antal gange – og du kan fylde dem med lige nøjagtig den type kaffe, du bedst kan lide. Det er både med til at redde miljøet, og det er godt for din tegnebog – for prisen pr. kop kaffe bliver også lavere ved at bruge vores kapsler.

Hvis du kunne tænke dig at se, hvor meget du kan spare ved at bruge vores genanvendelige kaffekapsler i stedet for engangskapsler, kan du bruge vores regnemaskine.

Janus

Ukendt Stilling

Thorbjørn

Ukendt Stilling

Daniel

Ukendt Stilling

Følg os for inspiration
og spændende konkurrencer

Følg os for inspiration
og spændende konkurrencer